27 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Vems mamma är du? Ska vi köra chinstävling?

Tillbaka till styrketräningen igen efter en veckas softande på den fronten. Backade några %  på vikterna för att hålla formen. Kände mig stark och skulle köra tvåor på kroppsvikt i bänk. Fastnade under och blev räddad av min teammate i team Rehab, sötaste Fredrik.

Men böjen var snygg!unnamed

Försöker att hålla mig sund i sociala medier. Ser en styrkelyftartjej böja fyror på 115 pannor.  Någon annan springer en mil på 45 minuter. Ser Amanda snatcha 80 livs levande på boxen. Tror ibland att allt det där är normala referensvärden även för mig och eftersträvansvärt och framförallt surrar jag ihop det och tror att det är en person och att jag borde klara typ allt det där. Som om att det var normalt för en medelålders tvåbarnsmor med en träningsålder på knappt tio år och en kroppsvikt på 56 kg.

Hade fotbollsträning med killarnas lag på kvällen. Jag är starkaste mamman i  laget i alla fall. Utan tvekan.

– Vems mamma är du? Ska vi köra chinstävling?

… frågar  jag ju inte så klart. För vet ni vad? De flesta vet knappt vad det är. Och de bryr sig inte heller. För världen pågår  med så mycket annat utanför boxen.

/God natt!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *