Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Toklyxträning | Elin Bjärkstedt
22 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Toklyxträning

Dagens jobb var två klasser, lunch och eftermiddag. Där emellan har jag lyxtränat och lyxsovigt.

Lyxsov går till så att man kollar av med Solids nya VD att man får ligga lite på numera hans soffa, och eftersom den tidigare var “min” så säger han aldrig nej. Man sveper en kopp kaffe och kryper ner under den gröna filten, pluggar in snäckorna i öronen och väljer valfritt regn ur “free rain-appen”, idag “Morgonåskväder i Oregon”. Man somnar bums. När larmet går 30 min senare verkar koffeinet för fullt och man mår som en drottning.

Lyxträna går till så att man rullar och tar hand om alla sina triggerpunkter och steleheter. Man använder en liten taggig boll och rullar bredvid Lukas Högberg. Det är mysigt. Sedan går man på teknikklass för Alexander Elebro- han har ett smart upplägg och en genomtänkt klass och man plockar upp lite nytt under en timme.

Sedan äter man och håller sin klass och sedan har man en ensam timme i gymmet när man gör sina aktiveringsövningar och sin rehab utan stress. Man kollar lite på Henrik Schyffert som tränar med sin PT och munhuggs lite medan man står på händer.

Sedan går man på dagens WOD för Patricia Strenius och efter som man har en lugnare vecka i sin träningsplanering känner man sig avspänd och kör 2,5 kg under RX  utan hets och just därför känns kroppen helt toppen.

Patricia, vars snatch PB är min målböj. Hajja stark kvinna.

unnamed-3

När man kommer hem har Calle gjort spagge och kötte. Man känner sig älskad.

Jo, väldigt tacksam för den här dagen.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *