Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Trött-pigg | Elin Bjärkstedt
20 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Trött-pigg

Måndagen kom utan att det hade varit helg. Jag hatar när folk säger – Du ser lite trött ut?Alla vet att det är en omskrivning för “Du ser förjävlig ut?” Kände mig visserligen lite trött men inte döende på något sätt. Och faktiskt ganska snygg.

Kroppen däremot. Kroppen. Ska ta en vecka off från styrkeprogrammet och vila från det. Bara köra återhämtningspass en vecka och någon lagom-wod här och där. Har lite för mycket känningar i kroppen och behöver stretcha låren, skuldran (nacken) och rulla bröstrygg och bli lågintensivt långsamtsvettig.

Drömde i natt att jag gjorde en strikt perfekt muscle up så efter lunchwodden gjorde jag som i drömmen, och tänk, det gick faktiskt. Två gånger till och med (med lite vila emellan) De var ju inte så perfekta som i drömmen men ändå. Bestämde mig för att inte göra någon ny på fyra veckor men däremot öva på delmomenten så att det inte är någon tvekan nästa gång.

Innen jag gick från jobbet på Freys gjorde jag mina sista böj och bänk innan vilan.

Bänk, så jävla kul. Längtar vansinnigt efter att ta mitt mål kroppsvikten +10 kg.

unnamed-1

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *