14 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Urban exploration

Gick 5 km med Lina, vinkade av henne vid Hornstull och joggade de resterande 5 (6?) i helt ok säsongstempo. Har ju ingen pulsklocka och ingen run keeper och inget chip i skon så kan inte ge några siffror. Men skönt var det. Värt.

Ett tag sprang jag så fort så jag fick stanna och vila. Annars bara skönt.

– Löpning (ok, joggning) jag har varit ifrån dig alldeles för länge. Kanske kan vi ses lite mer här på vårkanten? Till sommaren lovar jag att träffa dig ännu mer, men nu är jag i ett seriöst förhållande med Böj och, ja, det gör mig upptagen.

Och stan, min stad, jag älskar den. Mest mellanrummen. Mellanrummet har alltid intresserat mig mest. Jag bryr mig inte om vad du tränar, jag vill veta varför?

unnamed-1 unnamed-3 unnamed-2 unnamed-4

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *