12 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Fotbollsmorsa och bänk

Hela helgen på olika planer i västerort. Vällingby, Blackeberg, Spånga. Knoll och Tott spelade “kick off cupen” och förlorade alla sex matcher i sann Söderkamratanda. I samma sköna anda var alla glada och justa mot varandra och väldigt peppiga.

Jag har fryst häcken av mig och druckgit lankigt termoskaffe och matat barn med drickayogurt och servat med benskydd och skavsårsplåster och skrikigt saker som “Markera!” “Spring på bollen!” “Rensa”

-Tänk att den värsta fotbollsfarsan är en morsa, sa en av papporna. Då lugnade jag ner mig.

Eftersom vi av naturliga skäl inte gick till slutspel var vi tillbaka på söder på eftermiddagen och efter ett varmt bad och en middagssovning kunde jag släpa mig ner till friskis. Det var härligt med ett redigt styrkepass och jag som har varit klen i bänk blev glad över en femma på 45 utan problem. Ska ligga i så här tills jag tar 65 i bänk. Det är ett mål. 10kg + på kroppsvikten.

Böjen känns stabil också. Mot 100 kg igen, långsamt och tålmodigt.

unnamed-1

Tänker på det här med ont i kroppen. Vad är ont av träning och vad skulle göra ont om jag inte tränade?  Jag minns inte längre hur det känns att inte ha något ställe som inte gnäller eller klagar i kroppen. Men det är skillnad på smärta och ont, det har jag lärt mig. Magen är starkare än någonsin, Coret, även om magrutorna inte är lika hårda just nu. Det inre funkar.

Avslutade med lite ryck. Bara för att det är så kul. unnamed

I morgon är det måndag. Jag gillar det!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *