10 april, 2015 Elin Bjärkstedt

Rakade mansben, modellande och lite rodd.

Började dagen med frukost med Julia och Mia. Två timmar av äggröra, kaffe och små små pain de chocolate och samtal. Sammanfattningsvis: solidaritet behövs, samtal utan stress kan vara meningen med livet och träning är viktigt för oss tre.

Med välfylld mage var jag sedan redo att möta upp Mikael för att agera modell till nästa nummer av stark. Äntligen säger jag. Har skrivit för den här blaskan i flera år. Mikael säger att jag är svårfotad eftersom jag gör “minen” och min andra fotograf Anna säger att jag har “många muskler i ansiktet” men jag var så glad och gillar Micke så jag kände mig stjärna och det var jätteroligt. Ska sluta skriva nu och bara vara modell.

Sedan var det kram och hej och raka vägen till Solids kontor för att logga in och göra examinationen till att bli certifierad mamma-magetränare. Det gick jättebra och jag är helnöjd med utbildningen och jobbet jag har gjort efter och mallig över licensen. Ingen ska behöva ha problem efter graviditet när det verkligen går att hjälpa de allra flesta med rätt träning! Och grejen är att det hjälpt mig med min egen trasiga rygg så otroligt mycket.  Stolt helt enkelt över att ha den kompetensen dokumenterad.

Sen var jag hungrig och trött över att ha gjort alla de här sakerna före klockan 14. Åt en äcklig proteinbar och rodde 7 km innan jag åkte hem och sov middag.

Nu ska jag duscha och gå på fest med min man. Min man som egentligen vill vara hemma och vaxa benen,  smörja kedjan och dricka vatten inför en en 14mils cykling i morgon. Men jag kräver lite rakvatten och finkläd i några timmar. Vi måste låtsas att vi är normala. Han får helt enkelt raka benen istället.

10342996_10152708449315976_4816743031948573796_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *