10 mars, 2015 Elin Bjärkstedt

Den goa känslan av kontakt med sin röv.

Alltså. Jag kanske är frisk? Virusfri. Tillbaka på noll. Uppe från minus. Den känslan, att vara på normalläge, gör att jag i kontrast känner mig odödlig. Kombinationen virusfri och att jag har kontakt med båda mina skinkor, alltså även den vänstra, gör att att jag struttar omkring med en mental superdräkt på mig. Har ringt samtal och styrt upp, projektplanerat och satt stenar i rullning.

När jag äntligen fick gå till friskis klockan 19 kom jag knappt in genom dörren på grund av högmod. Tänkte att jag fan i mig böjer Patricias Strenius snatch idag. Med tanke på att jag knappt tränat på tre veckor vore ju ett post-diskråckpers i böj inte så sannolikt, men känslan mina vänner, känslan.

Hade ett alldeles strålande pass på ett kvällssömnigt friskis i Skrapan. Det är väldigt bra för en liten Solidräka att komma ut bland vanligt folk och få känna sig biff. Gjorde några squatcleans på 60 kg bara för att få känna mig häftigt.

Det blev så klart inget pers i böj. Stannade på 80 (en trea) och var väldigt glad för det.

Den här hemsnickrade yogan kombinerad med Aronsons stretchar och rehabövningar har ändå gjort gott. skuldrorna på plats i viktade pullups  och som sagt, kontakt med röven.  Nu faktiskt lite diffust ont i kroppen, men så länge jag håller snoret på en armslängds avstånd och ungarna är lusfria kan inget stoppa mig känner jag.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (5)

 1. Mikael

  Sitter som bäst och funderar på 2 övningar som du tidigare påat på bloggen. Den ena hette visst musslan. Jag tror att du skrev om dem som övningar du använde för att rusta dig för böj. Vad var den andra övningen?

  • elin

   Enbensmark? Måste varit enbensmark. Bra skit!

   Sorry att inte svarat på länge. Har varit utloggad. Nu tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *