Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Freeeeedag! | Elin Bjärkstedt
6 mars, 2015 Elin Bjärkstedt

Freeeeedag!

Trots att jag ju inte har fasta arbetsveckor  och kontorstider längre i mitt liv har jag hårt anammat fredagsfeeling. (Söndagsångest har jag dock avvecklat.) Härlig känsla i dag, men trots det fortfarande ur gängorna efter influensan. Efter en förmiddag med admin hemma drog jag till boxen för böj, marklyft, bänk och bred rodd.

unnamed

Sen sen lunch/mellis och tillbaka för att göra lite prehab/sjukgumnastik. Inspirerad av Bella försökte jag stå på underarmarna i en avancerad upp och ner vänd yoga pose. Gick tillslut i ca 10 sek!!!

unnamed-1

En annan sak som är lite upp och nervända världen är den här bilden. Jag har alltid hävdat att han är feminist i hjärtat. Nu har han fått en egen tröja.

unnamed

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *