1 mars, 2015 Elin Bjärkstedt

Kolhydrat-glutenknark!

…så många dagar med förkylning och bullar. Nu har jag toppat det med några dagar i Kungsberget då jag ätit mackor i backen på dagarna, druckit vin på kvällarna och efterrätt dygnet runt. Det var Burger King på vägen upp och Max på vägen ner. (variation har jag hört är viktigt…) Krönte hela inaktiva dubbelveckan med tårta och chokladrutor och saffransbulle på 11 årskalas. Allt nersköljt med enorma mängder kaffe. Om vi säger att jag är på den absoluta PMS-botten med extra snor på just den här söndagskvällen kan vi konstatera att i morgon vänder allt.  Det får bli en rejäl avvänjning från gluten-knarket.

I bruset har jag anat att årets kval dragit igång, Open is upon us. Min telefon har varit utslagen i några dagar, som att crossfit eller något fit överhuvudtaget inte fanns.

Jag längtar efter mina morötter och min rawfood-frukost, mina omeletter och nötter. Längtar efter mina kunder och min skivstång och att ro. Funderar på att formulera en blocketannons:

Liten gullig kran säljes billigt, extra trånga bihålor med polyper och extra infektionskänslighet ingår i köpet. Droppar ständigt och producerar stora mängder snor i festliga färger.

Ändå liksom glad. Fin familj som åkt skidor. Jag är bäst i familjen på kortspelet Plump och jag kan läsa många deckare extremt fort.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *