Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bra dagar… | Elin Bjärkstedt
5 februari, 2015 Elin Bjärkstedt

Bra dagar…

Skuldran alltså. Som att ha en ny kropp. Det spänner och drar i nacken. Ingen huvudvärk. Allt ska väll hitta sin nya plats…

Hade mamma på fika i morse. Hon går också hos Fredrik genom min försorg. Calle fotade oss medan vi skötte våra övningar och drack kaffe som två ufon…

unnamed-1

Lunchpass med Andreas nere på Freys innan vi hade möte om vårens aktiviteter på klubben. Jag stod för  45 min kettlebells och han för 30 min kick boxning. Lunchen på Matdistriktet smakade jäkligt gott sedan!

unnamed-2

På eftermiddagen körde jag rehab och mitt styrkeprogram. Böj, mark och rodd i ringarna.

Jag har bra dagar. Möte hos ekonomi-Helene på förmiddagen och ordning på papperna. Jobbförfrågningar strömmar in. Jag tar det med ro och gör min meditation och tackar ja till det som känns kul. Jag fikar med mina vänner. Jag hinner med att vara en sådan kollega och vän jag vill. Snart står på en gata nära dig och skriker CARPE THAT FUCKING DIEM! Och snart är är jag stark nog att träna fullt ut. Men inte riktigt ännu.

Kvalitetsboxhäng

unnamed-3

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *