3 februari, 2015 Elin Bjärkstedt

Lågintensivt pepp

Helgen, helt slut efter den. Och lite nedbruten och väldigt upplyft samtidigt.

I går var det tre kunder på Freys och två klasser på Solid (Seniorklassen bland annat, 70+ gruppen. Alltså, jag älskar dom. De fuskar och tävlar och kämpar och man får vara som en hök. Det är som en dagisgrupp fast tvärt om – Energin är det inget fel på i alla fall!)

unnamed-2

Dagen avslutades med pt-grupp tillbaka på Freys.

Fick ihop min egen träning, dvs nya styrkeproggen som ligger och lunkar på 70 % av maxvikterna. Snygga reps, låg volym och riktigt jäkla uppbyggligt. Mark, böj och bänk. Ni hör ju att man mår bra av det. Och så viktade pullups. Och så prehab då, efter helgen med STAC är man fruktansvärt motiverad till det, balansbollande och andning och höftlyft och tio faderittan. Och nu har jag bestämt mig. Jag ska tävla någon gång under året. För den här bekväma nya balanserade Elin behöver en utmaning.

unnamed-1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *