30 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Grädde och jordnötssmör

är inte så gott tillsammans. Det vet jag för jag provade just.

Dag 1 / del 2  på Solid/STAC utbildningen som fortsätter hela helgen.  Det är superintressant och väldigt bra, men jag har kört lite väl intensivt den här veckan. Är rätt sliten i hjärnan och behöver återhämtning. Den är inplanerad först på tisdag så nu gäller det att sova och äta bra för att behålla fokus. Det blev mycket anatomi idag och som alltid när man hänger med Jocke Dettner får man en annan bild av begreppet styrka. Hjärnan känns proppfull. Själv känner man sig svag men hoppfull.

Och ni vet hur det är när man är sliten, man vill inte äta bra. Man vill äta choklad och dricka kaffe och snusa och slösurfa. I brist på det alltså grädde och jordnötssmör… Familjen åt Calles uppfinning “Korvsemla”. Det lät jag bli – måste ju leva upp till mitt smeknamn Anna Skipper… (Skulle Skipper stå med munnen full av jordnötssmör och suga på en gräddsprits?! Va, VA?!)

Anatomiska tåg. Spänningshuvudvärk på bild.

unnamed-1

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *