28 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Vardag

…är verkligen inte vardag för mig nu. Ni som har hängt med ett tag vet att jag stressat helvete några år. Nu kommer min motaktion. Stressa-inte-året är här. Ibland stressar det upp mig att jag inte stressar. Jag “borde” jobba mer och tjäna mer pengar och så, så att vi kan köpa mer… saker.  Jag tänker lite att mina barn borde ha en mor som är MEDELINKOMSTTAGARE nu när vi råkar bo på södermalm och allt det det där. Sen tänker jag fuck it. Och jag får så mycket gjort på lusten. Utbildar mig, låter mina pt-kunder vara forskningsobjekt. Jag sorterar mina intryck och kunskaper och förbereder nästa steg. Det är en gåva!

Jag vet att jag är extremt lyckligt lottad som kan jobba deltid ett tag. Men jag har också jobbat så att jag nu kan det. Ordnat min mun efter matsäcken och gillat läget. Alternativet var att bli sjuk.

I framtiden ligger mitt och Pelins projekt/företag som en glittrande diamant. Det blev satt på vänt ett tag eftersom hennes son blev sjuk, allvarligt sjuk. Det ger också perspektiv. Man kan sitta där på banken och känna sig drottning på speed och tänka att snart, snart slår vi igenom och vi jobbar ihjäl oss på vägen för vi har så kul och så. Pang. En treåring i ambulans mot ovisshet och läkare som gör allt de kan. (Tack för svensk skattefinansierad sjukvård) och då betyder plötsligt inte ens marknadsföringsplan och lite väl positiva budget ett smack. Man avbokar mötena och vänder sig inåt. Treåringen är den tuffaste treåringen och han har en fantastisk mamma. Jag är så glad att jag får jobba med henne. Men inte nu. Först ska det bli bra igen. Det är på god väg!

När allt kommer till kritan är det inte så jävla mycket i livet som är viktigt. Väldigt få saker faktiskt. För mig är träning viktigt, att jag har en känsla av att kunna klara utmaningar och att jag är rustad som människa.  Och att jag får möta andras människor i deras utmaningar.  Idag med Joanna och Nassim på boxen, OTM i 30 min

min 1) 5 c&j

min 2) 6-7 pullups

min3) 2 squatclean och 20 dubbs.

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *