Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag är så trött på… | Elin Bjärkstedt
21 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Jag är så trött på…

…på några saker. Här kommer en lista.

 • Bilder på smoothies
 • Motivational quotes  av typen “newer quit”
 • Att kissa på mig när jag hoppar hopprep
 • Hashtagen #aldrigvila
 • Bilder på gröt
 • Snåla människor
 • Alla som säger sig jobba med “helhetshälsa” (Skulle motsatsen vara att man jobbar med lite halvl-hälsa?)
 • Snöblandat regn
 • Det difusa viruset som tagit över min kropp

Jag  gillar som tur är mer saker och fler människor, så min energi är på plus. Men det är inte lika roligt att lista gladsaker. Fyll gärna på i kommentarsfältet saker som du är trött på.

Idag har jag hängt lite med Fredrik, den andra medlemmen i Team Rehab. Vi testade lite cleans. Och jag gjorde två struggle ups (min variant på muscle up) i räcket. Det kändes flott.

Sen var jag med på klass för Lukas Högberg, lite teknikdrillar i snatch och en 25 amrap. Min HSPU kändes otroligt seg men när jag summerade insåg jag att jag hade gjort totalt 70 st. Men ändå, uppdelat i femmor ska det inte vara så? Fick väldigt bra tips av Lukas  i alla fall. Har aldrig varit på någon av hans klasser och kände bara woaw, vad bra han är på att se folk och vara närvarande. Så är en riktig stjärna = lyfter andra människor.

images

Piggar upp alla losers som bara försöker få ihop det…

Fitness3

Du ska ha ont när du tränar också. Loser.

images-1

Och dåligt samvete. Ständigt. Det är bra för motivationen. Not.

Avslutar med en bra sak på nätet just nu, skrivet av Martin, min vän och bollpartner på CF Uppsala. Han är klok. Angående träning, vila, anpassning och helhetshälsa.

(och innan Rikard Lanner kommenterar att jag både har postat bilder på mat och säger mig jobba med helhetshälsa svarar jag att även solen har sina fläckar, men jag jobbar på med självrannsakan.)

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (3)

 1. M

  Allra finaste du – jag är SÅ trött på att inte alla kvinnor som fött barn får ett infoblad när de går hem från förlossningen där det står “knip, knip och knip. Och om du fortfarande inte kan hoppa hopprep eller studsmatta eller så när det har gått typ ett år så är det antagligen ditt urinrör som hamnat i fel läge efter förlossningen och det spelar ingen roll hur mycket du kniper. Men! Vi kan fixa det, det tar fem minuter med lokalbedövning och du kan gå och jobba nästa dag”. Typ så?

  Sen är jag trött på snön och vintern också. Och på att alla ska sätta mål hela tiden. Kram!

 2. Anna

  Härligt att få gnälla lite. Jag är så dödligt less på:
  -Bilder på chiapuddingar
  -Knipa, knipa och knipa som en tok men ändå kissa på sig när man springer eller hoppar hopprep
  -Att alltid ha för mycket att göra på jobbet
  -Barn som ropar på mamma när jag är i källaren och pappa sitter bredvid
  -Att Umeå kommun aldrig drar upp längdspåret närmast vårt hus
  -Träningsbloggar med barnfria tjejer som har tid att träna två pass om dagen, fota snygga foton, bara äta chiapuddingar och dricka champagne på fredagens postträning/after work
  -Att saker aldrig går smidigt utan att det alltid ska krångla.
  -Barnkalas

 3. Jag är infernaliskt trött på folk som:
  •hashtaggar “carpe diem” i tid och otid, och överhuvdtaget inte är ironiska. “Dricker kaffe” #carpediem
  • alla lappar om sjukdomar som just nu rullar runt på förskolan “magsjuka, huvudlöss, springmask och vattkoppor”. Jäklar vad sugen man blir på att lämna in två kids i den sunda miljön.
  • folk som ska påbörja nån obskyr diet/fasta pga av ihärdigt frossande under julhelgen och måste sitta och tjata om det varje lunch. “dricka risavkok är faktiskt jättebra”. Och sen hittar man vederbörande med en semla i mungipan nästa dag.
  • folk på gymet som tränar i 45 minuter och tar selfies i 50. Har vi inte sett nog av omklädningsrumsbilder med plutmun nu?
  • att

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *