Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag är mer än en rumpa… | Elin Bjärkstedt
19 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Jag är mer än en rumpa…

…men inte mycket mer. Helt slut efter en dag med pt-kunder och klasser. Körde en wod på Solid och avslutade dagen hos Jon & Co på Kettlebell Royal i sandlåda på en mörk skolgård med tio andra skymningsfigurer.

Kallt och blött och jobbigt men som träning ska vara; karaktärsdanande.

unnamedunnamed-1

Dagens träning har inneburit mycket ben och mycket rumpa. Och eftersom jag enligt konstens alla regler har arbetat med att få bål och häck att jobba rätt och riktigt så känner mina gluttar att de lever.

Har tillbringat helgen i Dalarna med en katt. Ja egentligen med min sister from another mister och hennes familj och mina ungar och mannen. Men jag gillade katten mest. Vi hade en härlig helg som inte blev riktigt så mycket friluftsliv som jag hade tänkt. Men desto mer att hänga vid brasan, äta god mat och promenera. Vi spelade bordshockey också. Det borde kunna loggas som sport.

I Fredags körde jag dubbelpass i alla fall. Var bjuden att köra ett pass med MMA-figheters på Allstars inför matcherna i slutet av januari. Det var väldigt kul! Jag blev illamående redan i uppvärmningen av alla kullerbyttor men det låtsas man inte om när man hänger med så stenhårda killar. Jag gillar den liggande brottningen mest. Kommer definitivt gå tillbaka till Allstars igen för att hämta min kvarglömda tröja och köra ett bjj-pass. Men MMA är inte riktigt den här tvåbarnsmorsans… vad ska jag säga…element. Som mamma till en 9 och en 10-åringan säger man ju saker som “man får inte strypas så hårt!” . Någon trovärdighet måste man ju ha, liksom.

Sedan blev det en liten wod med Amanda innan avfärd.

Lite träning, lite rödvin, lite kattgos. En bra helg helt enkelt.

 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *