14 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Smyger tillbaka på banan…

Hängde runt på Solid och trodde jag skulle hålla lunchklass. Det skulle jag tydligen inte. Och då kom min träningskompis Fredrik. Vi drack kaffe, snusade och gjorde striktpressar. Sen böjde vi lite och jag konstaterade att den där Karen (150 wallballs) satt kvar i mina lår sedan i förrgår. Men förkylningen kändes bättre. Sedan markade vi. Jag har ju inte markat alls, en doktor sa till mig att jag aldrig skulle marklyfta mer i livet, någonsin. Men jag tror nog att jag kan marka lika mycket som jag kan knäböja utan problem. Och det kunde jag ju såklart. Det var väldigt kul. Ska lägga till lätta mark i min träning.

Vi avslutade med en nätt wod:unnamed

Och kidsens tv-spelande kan man ju så klart inte förbjuda. Men man kan ställa en klocka var 20 minut och göra tio burpees så Ongarna inte helt fastnar. “Man blir bättre på att koncentrera sig” konstaterar 10-åringen.

unnamed-1

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *