13 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Kast med liten boll

Ni vet…när man är liiite förkyld och testar formen med en wod. Antingen bostar immunförsvaret igång eller så… gör det det inte.

Körde Karen igår. 150 wallbals for time. Mesigt tänker du. Testa säger jag. Det är inte kast med liten boll direkt. Eller jo, det är det. Djävulsboll.

unnamed

Idag stapplar jag omkring med en träningsvärk som inte är värdig en tjej med hyfsat starka ben och jag har ont överallt i hela kroppen. Jag har mysbyxa. Jag har glasögon. Min näsa har intagits av ondsint slem från någon skräckfilm och huvudet är fullt med rök och bomull.

Och allt jag vill är att vara frisk och följa Patricias snatch i hasorna.

unnamed-1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *