5 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Man jobbar lite också….

Första jobbdagen som tränare på… länge. Tre pass på Solid och ett PT-pass då jag testade igenom en tjej som ska balanseras upp lite inför vårens tävlingar. Vi pratade om Varför en del. Varför tävla? Jag vill jobba med folk som drivs av glädjefylld prestation. Det gör Anna.

Det är ju roligt ändå, att träffa folk och så!

Dagens egna träning tog lite stryk av gårdagens tunga benpass. Fem kilometer rodd på morgonen sög i rumpan och benen. Jag gillar inte att träna på förmiddagen men nu fick det bli så idag.  Efter det gjorde jag otm 5 min av negativa hspu 3 st och sedan fem min av 3 viktade pullups. 12 kg som blev blott 8 de sista två minutrarna. (Jo, jag körde både press och drag! I Crossfit utsätts man ju för det.)

Sedan var jag med på woden klockan 16. Tog det extremt lugnt eftersom jag skulle hålla de två följande klasserna. Men det var givande ändå! Man är ju lite svag i flåsat fortfarande…

I morgon ska jag böja igen. Böja och ro! Tjoho!

unnamed-4

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *