1 januari, 2015 Elin Bjärkstedt

Nytt liv? Nej, det gamla är bra som det är!

Igår firade jag årets sista dag med Jenny och Anna på SAK – Stockholms Atletklubb. De brudarna har följt mig sedan min stapplande träningsstart för 8 år sedan. Vi har svingat mycket kettlebell, vevat rep och lyft ihop många gånger. Sen blev jag mamma Solid och de har jobbat på med sitt. Ibland har vi träffats hos Kettlebell Royal. De har blivit tyngdlyftarveteraner båda två, Jenny har hunnit tävla åtta gånger.  Roligt återseende. De tyckte absolut att jag skulle anmäla mig till veteran SM i höst. Jag är mer tveksam. Lyfter ju långt under mitt gamla max och börjer 30 kilo mindre än före diskbråcken. Men den som lever får se. Kanske för att det skulle vara en rolig grej att säga på fester.

unnamed

På kvällen var det fest och glam med goda vänner. Idag har jag tvingat barnen att se hela Ivenhoe och äta pizza, eftersom det är en viktig svensk kulturtradition som man inte får strunta i så lätt. Har legat i soffan och följt att hurtbullar på instagram “Årets första joggingrunda!”  (Du kan följa mig @elinbjarkstedt ) Calle har bakat kakor och vi har spelat Alfapet.  Det sägs att man ska börja året som man vill att resten av det ska bli- och jag vill vara avspänd 2015. Och stark. Och äta goda saker!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *