30 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Om man kunde träna så här varje dag…

Långt, lugnt och fokuserat pass. Var med på syrrans gympass som uppvärmning. Alltså. Jag hade varnat henne innan och hon sa att jag fick gå när jag ville. Jag kände mig så jäkla rubbad idag. Det är som ett handikapp – och jag koketterar liksom inte nu. JAG KAN FAN INTE HÖGER OCH VÄNSTER TILL MUSIK!  Efter 40 min smet jag ut, syrran hade sagt att det var okej och att hon vet att jag älskar henne ändå. Perfekt uppvärmning för ett riktigt kvalitetspass på gymmet, med frontböj, tyngre enbensmark (med stång) Ryggresningar, pressar och lite ryck i tio min bara för att det var så kul. Sedan rodden då. 3x 6 min intervaller. Har långt kvar till min sub åtta. Avslutade med ordentlig stretch för höftböjare och rumpa.

Roligast idag: Maria, som jag tror att jag aldrig träffat förut, kom fram och frågade om jag var Elin, och det var jag ju. “Jag läser din blogg” sa hon och sedan pratade vi om ditt och datt ganska länge. “Sluta aldrig blogga” sa hon när hon gick. Tänk alltså att folk läser och känner igen mig på gymmet! Och att folk blir peppade av vad jag skriver. Jag pressade lite extra sen, man kan ju inte vara svag när man är en kändis! Tack för att du gick fram och pratade. Det betyder mycket. Vi borde generellt prata lite mer med varandra. Jag berömde en tjej för hennes fina squat och en annan för snygga tights. Det blev en pay forward effekt. Många blev glada för att du var rolig och spontan Maria!

Höll reda på vigselringarna hela tiden, tack vare den här lösningen.

unnamed-2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (3)

 1. Maria

  Hur man får sin tonåring att sluta träna….
  Hittade en trött tonåring hemma vid köksbordet när jag kom hem sprudlande glad efter ett litet styrkepass..
  -vet du vem som var på friskis idag!
  -nää
  -MAMMASTARK! Tänk att hon går på friskis!
  -mmm jaha
  -Jag gick fram och hälsa.
  -Va!? Erru snygg..Pratade du med henne?
  -Ja, och sen visade jag mina blodiga händer efter kettlebellsen och frågade om vi skulle bli träningskompisar.
  – Men åååå men mamma…vilket friskis var det? jag kommer aldrig att kunna gå dit igen.
  /Maria

   • Maria

    Det är ingen sport att vara pinsam morsa! Trodde i min enfald att ungarna ska vara med när man är pinsam. Springer jag på dig igen måste vi ta en bild! He he…. ( Fullt ös på Friskis idag! Massa nyårslöften som kämpade på, vi får hoppas dom stannar för träning är KUL!) / Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *