22 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Nöjd

Igår gjorde jag några ryck för första gången på länge. Roligt! och teamwod igår också och idag klass på Solid. Gillar träningen och livet. Och med risk att typ få haters på mig nu, men jag är helt ostressad inför jul. Bitarna på plats och minigranen klädd och hemmet någorlunda julstädat. Vet ni vad tricket är ? (förutom att vara ganska mycket ledig då…) Tricket är att sänka förväntningarna. På sig själv, på städet, hemmet, träningen och barnens tindrande. Och verkligen landa i “god nog”. Det hjälper också att ha en snygg och generös man och en snäll mamma… Men om man stressar bort livet hinner man ju inte se dom som man gillar mest. Och med sänkta krav på sin prestation i träningen kommer också glädjen. Efter alla enbensmark och andningsövningar var 110 frontsquat på 40 kg i wod idag en lätt match. och viktigast av allt – smärtfritt. Att inte ha ont är det viktigaste!

unnamed-2unnamed-4

Jag är så glad över att ha gjort förändringar i mitt liv som gjort att året avslutas så fint. Nu vill jag gå in 2015 med den här energin och bygga vidare på det.

Och livet är upp och ner som en burpee- men med en bra grund gillar man ju det!

unnamed-5unnamed-6unnamed-7

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Matilda

    Jävla vad klok stark fin snygg och bäst du verkar vara!!! Heja heja dig! Vilken tur att din blogg finns, PRECIS vad jag har letat efter utan att jag visste om det. Tusen tack för att är. Kärlek och god jul till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *