17 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Othello, en kulturjournalist och en latmask…

Var med på dagens lunchklass och kände mig lite skamsen efteråt. För att jag misskött konditionsträningen så.  Travesterade Hamlet. Fick snabbt respons från kulturknuttarna och Crossfittarna jag känner….

Skärmavbild 2014-12-17 kl. 20.34.43

Wodden  bestod av en 15 min amrap av

5  powersnatch

20 dubs

5 bearcomplex

20 squats

(Jag körde på 30 kg)

Ps. Kalle spelar alltså Othello på stadsteatern nu. Se den. Det ska jag!

Efteråt var jag hos Gudrun för att fixa skuldran. Min fantastiska osteopat.  Alltså. Jag vill gå till henne en gång i veckan. Jag har gått omkring och trott att jag haft en vaxpropp eller något i en vecka. Plötsligt trycker hon mig bakom örat och ba, du är du öm här? Och så knådar hon på under käken och drar mig i öronen och trycker mig i nacken- ovanligt våldsamt för att vara Gudrun. “Du, din C1 är ute och vandrar lite.” knåda knåda. Trycka nacke, vrida huvud. Plopp! Vaxproppen som inte var en vaxpropp borta!. Huvuduet på plats och nackont borta… Hon är som en häxa. Fast söt.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *