16 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Hå hå ja ja!

Dagen började med medicinsk Yoga. Mest för att jag ville träffa Mia och hon är så busy så vill man träffa henne får man följa med henne till jobbet. Vi åt frukost och sedan följde jag med på hennes klass. Ett bra sätt att börja dagen.

Hade tänkt att köra ett kvällspass styrka på gymmet men Lina lockade med bastu. Tvingade henne på en promenad innan (herregu! En POWERWALK!) i regenet. Vi gick runt halva söder i mycket rask takt och med pendlande armar som sig bör. Jag hade min dunväst på mig och praktiska skor och vär rädd att någon kille från 9 B skulle se mig… (Men vänta, killarna från 9 B har förmodligen blivit små farbröder och cyklar omkring med farbrorsmagar på dyra cyklar…)

Sedan bastade vi ordentligt (Lina har finskt påbrå) och jag gick ner typ två kilo av all död hud som rasade av mig. I morgon ska jag till gymmet och ingen powerwalk i världen kan locka mig från det!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *