Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i stan. | Elin Bjärkstedt
15 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Tillbaka i stan.

Har lite träningsågren. Mest beroende på att jag knappt tränar plötsligt. Lite snorig, lite PMS, lite hjärtat utanpå. Helst av allt i hela världen vill jag ha alla papper, försäkringar och kvitton och äktenskapsförord i ordning!!! Jag vill känna lite papperstrygghet. Vill att det inte ska vara några oklarheter liksom. Allt det som inte blev gjort de här två åren när jag jobbat och stressat mig in med nästippen mot den berömda väggen. Är nästan framme nu. Alla kvitton och fakturor och sådant sorterat och häftat och klart. Försäkringskassan uppdaterad och bolagsverkets kvarnar mal. På det nya året hoppas jag att sova den rättfärdigas sömn. Och att jag sorterat och landat såpass att träningen kan prioriteras igen.

Idag

hemmaträning

Otm (on the minute = låtsaswod för skadade, lata och gamla…) med svingar, ringdips och fällknivar.

Efteråt enbensmark, alltid enbensmark…

IMG_5722.JPG

IMG_5723.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *