Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Min utmaning… | Elin Bjärkstedt
8 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Min utmaning…

…är att utmana mig efter väl lång tid i bekvämlighetszonen. Kombinationen ansvarsfullt tränande som inte skadar och att inte sluta pressa sig mentalt är knivig. I dag sög jag tag i Helena på Solid och bestämde mig för att köra en wod med henne före yogapasset. Helena, fd elitboxare, tvåbarnsmorsa och Gamesatlet. Antagligen Sveriges fittaste 37 åring. Och det är på riktigt. Vi skulle köra en amrap 20 min “lite lugnt”. Jag redlinade på tredje varvet… Men jag var nöjd med att bara utsätta mig för pinan, på en fullsatt box. Och gör jag det regelbundet kommer jag att bli bättre på att crossfitta!

10 pullups
40 dubs
15 m utfallssteg med 2×12 kg hantlar
10 fällknivar
10 hspu

Tog mig 10 min in på yogapasset att kunnandes normalt. Köndis alltså. Möste jöbba på Köndisen.

Helena. Idolporträtt av Mikael Svärdh.

IMG_5634.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *