7 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Igår…

… Var Solid värd för ett blogg-träningsevent tillsammans med träningsevent.se. Det var kul att köra med ett helt gäng kvinnor och att göra det tillsammans med roliga och duktiga kollegor. Börjar längta lite efter Solid nu och har bestämt mig för att komma tillbaka som tränare där i januari. Jag behövs där som kvinna och jag behöver Solid för träningsglädjen. Efter eventet var jag helt slut men tvingade mig ändå att wodda. Emelie (åtta i Europa, smart stark och rolig -en stjärna) skulle köra någon slags uppgraderad “filty fifty” själv körde jag en “filty forty” för att inte behöva hålla på hela eftermiddagen. Ville dö i wallballsen. Efteråt kände jag mig drottning!

IMG_5572.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *