5 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Discofredag…

Måste pumpa lite för i morgon ska Solid och jag vara värd för ett blogg-event med massa sköna bloggtjejer. Jag ska sköta kettlebell-avdelningen och då vill man ju se stark och härlig ut! Men dagen har varit väldigt odisco… Sorterat ett års kvitton och verifikationer och styrt upp mitt skyddsnät som egen företagare. (facket, a-kassa, försäkringskassa, sparande… -hur osexigt som helst) Känns hur som bra att komma till botten med det där så man kan företaga på tryggt och säkert in på det nya kommande året med de nya kommande projekten!

Lagom till middagstid fick jag spunk:

IMG_5560.PNG

Det fick bli ett hemmapass i “cellen”. Som tur var hade Henrik Schyffert skrytpostat gårdagens wod på Facebook så jag körde den rakt av:

IMG_5557.PNG

Handstand push ups mot toalettdörren. Funkade. Men blev nervös när Calle skulle pinka mitt i. Han fick stanna kvar tills jag hade gjort alla tio.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *