4 december, 2014 Elin Bjärkstedt

Squatclean

Squatcleabade för första gången på väldigt länge. Tänkte att här var det bra och göra många snygga lätta rep för att få in snitsen igen. Så efter uppvärmning och rehabjobb (mycket balansboll här…) körde jag en del drillar med bara stång och sedan upp till 50 kg under tio min.

Plockade av till 40 och gjorde 3 snygga minut ett, 10 ryggresningar med viktplatta min 2 och 4 strikta pullups minut tre. 10 varv och totalt 30 min.

Var på mitt lilla Pt-gym, Freys health club, helt ensam. Fungerade väldigt bra att träna ensam där mellan dagens kunder. Inte jättekul kanske men bra för lugn-och-roträning…

Ska få till något pass med kollegan Andreas där snart, när vi är samtidigt.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

  1. Mikael

    Åh, vill också! Men min arm gillart inte. Tråkar på med baslyft (läs bakböj) istället. Har noterat tidigare att du stretar på med din bakböj. Du har inga fina fredagsråd om hur man får en mer upprätt överkropp i bakböjen? Treflig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *