3 december, 2014 Elin Bjärkstedt

I min cell

Idag, hyfsad träning på ca 6 km2, den lilla stumpen mellan hall och vardagsrum. Chinsstång i dörrkarmen med ett par ringar fäst, mammas franska filt som hon hatar att jag har på golvet och två kettlebells.

Om jag var i ett kvinnofängelse skulle jag hångla upp någon vakt för att hon skulle smuggla in en kettlebell till mig som jag skulle ha finurligt gömd bakom en fläkt-lucka i väggen och jag skulle ha karvat ut några grepp i väggen att öva pullups i och så skulle jag göra burpees till förbannelse och dips mot min väggfasta bädd och så knäböj såklart.

Nu sitter jag som tur är inte i kvinnofängelse (fast en liten stund där i dagdrömmen tyckte jag att det vore praktiskt och mysigt att ha så mycket träningstid mellan mina arbetsdagar i fängelstvätten…) men är ändå fånge i vardagen. Därav cellträning i snutten mellan hall och vardagsrum.

Uppvärmning: 50 ryska svingar och 5/5 tgu, 30 knäböj, 20 armhävningar, 10 fällkninvar

Först 5 varv av:

5 strikta dips i ringar, 8/8 enbensmark 16 kg och 10 good mornings

sedan on the minute i 30 min

min 1) 10 fulla svingar

min 2) 10 burpees

min 3) 8 ringrodd

IMG_5552.PNG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *