30 november, 2014 Elin Bjärkstedt

30 timmar i Götet

… Och jag har gjort två intervjuer (med bjussiga och roliga intervjuobjekt) skakat tass med 100 människor och kramat kanske 50, varit på en galamiddag, delat ut 100-tals starktidningar och orerat om tidningen, kramat Ulle och Per. Kraschat på vänners soffa, ätit frukost med en barnfamilj, följt en proffsig CrossFit-tävling med Sveriges bästa atleter, varit utanför stan och kollat in ett fantastiskt gym. Sett Joe Laberos show, snackat goja med Mikael Svärdh till baren stängde.

Och nu sitter jag äntligen på tåget. Baklängeståg. Det är som ett kosmiskt straff antagligen för att jag hängde kvar för länge på festen i går på. Nu kommer jag må illa. Önskar intensivt att jag kunde teleportera mig hem till Calle.

IMG_5509.JPG

IMG_5484.JPG

IMG_5464.JPG

IMG_5475.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *