Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En sak i taget… | Elin Bjärkstedt
27 november, 2014 Elin Bjärkstedt

En sak i taget…

Igår böj, idag bänk. Puttrar på som en gammal gubbe och gör en sak i taget.

I morse hade jag ett kärt återbesök hos ostepaten Gudrun. Alltså i love her! Jag fattar inte ett jota men jag älskar både placeboeffekten av hennes varma snälla händer och ögon och det som händer i kroppen. För en som är van vid nålar, triggerpunkter och hårda tag i allmänhet kan upplevelsen vara väldigt…mild, och ändå har jag typ träningsvärk när jag går där i från. Och att hitta de inre magmusklerna går bättre och bättre. Kommer vara ett transversus-spännarproffs till jul. För att spä på det hela har jag anmält mig till Katarina Woxneruds mammamageutbildning i januari. Blir kanon med lite påfyllning!

Gör den “dagliga” meditationen nästan dagligen också. Gillar död mans ställning bäst av alla övningar.

På eftermiddagen var jag hos Andreas på Freys Healtclub där jag har mina pt-kunder och fick en genomgång av Redcorden. Hade glömt bort vilket bra redskap det är! Som tack för inspirationen lärde jag honom grunderna i en bra powerclean. Kunskapsutbyte. Bra skit!l

Och jäkligt bra kaffe då och då…

IMG_5406.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *