24 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Fuck november

November: man ser gröngrå ut i hyn och vill sova 13 timmar om dygnet.  Man vill fika på snabba kolhydrater de få timmar man är vaken.

Har det ändå ganska lyxigt med:

1) En ljusterapilampa mitt på köksbordet. (Så man verkligen ser hur gröngrå man är!)

2) En gullig man som förser mig med kolhydrater (idag, knäckäppelpaj och hemkokt vaniljsås)

3) Ganska få , väl utvalda jobb, men roliga! (skriv, Pt-kunder, workshops)

4) Fina roliga vänner.

5) Spännande framtidsplaner.

Gårdagens träning i parken bakom huset med ringarna i gungställningen och lilla 12 kg kb med. Utfallssteg, svingar, pressar, ringrodd och magövningar på gungorna och shuttleruns i sanden/löven. Runt runt i min egen parkcirkel. Sedan jättemånga dips i ringarna och 100 snatchar. Ungarna som publik, de var medtvingade under min vanliga devis:

lite jävla frisk luft!

i motsats till allt soffhäng med Kalle Ankatidningar och små skärmar.

Idag följde jag med på syrrans medelpass på friskis och svettis. Det var roligt eftersom hon är min syster, men jag känner mig alltid som en lite udda fågel. Sprattlar fel och hoppar i otakt.

IMG_5370.JPG

Gör min medicinska yoga för ryggen och nacken och framförallt andningen. Har ont överallt men tror att det blir bättre ändå. Gör för första gången i livet de där magövningarna som jag lärt mig sedan första diskbråcket. Hur många experter på området ska behöva säga åt en kan man undra? Katarina Woxnerud har hjälpt mig, och nu Joakim Dettner, och Martin Altemark under all evig tid. Det är helt galet när man tänker efter, så mycket kompetens i mitt nätverk som jag bara struntat i.  Som att jag inte kan ta instruktioner om de inte innebär tunga knäböj. Av naturliga skäl har inga auktoriteter på området velat ge mig just den instruktionen och då har jag inte lyssnat på dem. Men nu är jag tydligen mogen. Det tog 2 år och en typ livskris av typen “jag säger upp mig från jobbet och hittar mig själv och börjar med medicinsk yoga.” Sent ska syndaren vakna. Och sen ska jag böja tungt igen.

IMG_5372.PNG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *