19 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Det är körigt…

…att ha slutat arbeta.

Går på möten, gör medicinsk andningsyoga, tar reda på saker tillsammans med Elin Pelin inför vårt gemensamma framtida projekt,  tränar lite på ställen där jag aldrig varit tidigare (Rosa skrot – fantastiskt fint ställe!) tillsammans med nya bekantskaper (Louise Kjellberg, tack för bålövningar och långsamma nyttiga rörelser!) Jobbar med hemsidan och nya bokningssystemet, tränar på 24 fitness, sover en del. Sorterar ett års kvitton, träffar folk som jag vill samarbeta med eller skriva om. Lagar mat. Träffar barnen och försöker göra det utan skärmar i vägen. Funderar på en större artikel jag ska göra. Läser. Läser om hjärnan. Lyssnar på kropp och själ på p1. (Tips!)

I kväll var jag på nätverksmöte med massa duktiga kvinnor i träningsvärlden. Återhämtar mig sakta och känner lusten komma tillbaka.

Träningen. Håller i gång styrketräningen genom att köra fronsquats, bänk och strikta pressar och pullups. Adderar enbensmark och en del diagonala dragövningar.Får igång baksidan med godmornings och ryggresningar. Annars handlar allt om att göra saker långsamt och med bålkontakt. Andnigsövningar hjälper.

Tränar minst varannan dag. Blir inte stressad om det inte blir mer än så. Promenerar mycket. Fram till jul ska jag låta den här kroppen och själen landa på samma plats och sedan ska målet vara att ha det så.  Längtar efter lyftningen så klart. Men tänker att om jag har en stark inre stomme kommer det vara roligare att stå där sedan. På plats, med fötterna i plattan och inte ständigt på väg bort.

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *