16 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Lite jävla frisk luft!

Är väldigt dålig på att vara “arbetslös.” Hade lovat mig själv att vara det  fram till jul och landa och ladda om och kanske bara ha några pt-kunder max två dagar i veckan.

Men det där att varva ner är inte mitt bästa ämne… Förra veckan blev det fokus på att få färdigt min nya hemsida. Resultatet har ni här: 

IMG_5194.JPG

Den här veckan har jag inte mindre än fem möten inbokade om än det ena, än det andra.  Hoppas något leder till något roligt jobb eller samarbete.

Ananrs tycker jag NOVEMBER i sig är nog att hantera för en kvinna i sina bästa år. Fy för den lede. Idag fick jag nog av såsigheten här hemma och tvingade ut hela familjen till Hammarbybacken. Jag gormade om “lite jävla frisk luft” så mina killar tillslut fick på sig ytterkläderna. Jag var fullständigt klädd i hurtigt funktionsmaterial medan Calle mer såg ut som en greve. Jag ångrade mig så fort vi kommit ut från porten. Snålblåst, fuktig luft, kallt. Men vi fick en mysig eftermiddag ändå. Tog oss upp för toppen. Gick kilometerslingan i reservatet och sedan fikande killarna på varm choklad medan jag gjorde en cirkel på det nya uterummet vid backens fot. De tog bussen hem och jag joggade.  Blev ett hyfsat träningspass ändå.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *