9 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Så jävla svårt!!!

Kommer hem efter en intensiv helg med Joakim Dettner, det galna geniet och inspiratören kring korrektiv träning. Det är med en blandad känsla av att vara helt knäckt och väldigt inspirerad. (“Din bålmuskelatur är en katastrof och du måste lära dig att krypa igen!” “Du utsätter din kropp för en så hög grad av stress att du inte kan andas naturligt -hur ska du någonsin kunna lyfta tungt om du inte ens får ner luft i magen?” Och “Du är en stark tjej- fixa det här och bli bättre på det du vill än du någonsin varit.”

IMG_5153.JPG

Väl hemma då: fast besluten att leva glutenfritt två veckor men Calle är inne i bakningsperiod (surdegsbröd, färskt, stenungsbakat) och så avslappningsövningarna med ungarna som är mer som älgkalvar än barn, terrariet som lyser som ett rymdskepp och balansbollen som gnisslar omkring och välter grejor. Varför ska det vara så jävla svårt att få ihop det där avgrundsdjupa glappet mellan viljan och varat!

varför ska det vara så jävla svårt att få ihop det där avgrundsdjupa glappet mellan viljan och varat!

Och kladdkaka. Den jäveln har bakat kladdkaka också…

IMG_5160.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (4)

  1. Mikael

    Förstår hur du tänker! Att både träna det man vill och samtidigt avsätta tid på att rätta till saker för att så småningom kunna göra det rätt är ett j-vla meck. Och att hinna med familjen på det (eller kanske innan). Själv har jag fått tennisarmbåge. Och jag som ville bli bra på OLY. Men kladdkaka är bra. Mot det mesta. Så ät!

  2. Joakim dettner

    Ha, ha Elin, jag tror du fixat det nu, något år senare :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *