Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Utbildning | Elin Bjärkstedt
8 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Utbildning

i korrektiv träning. Allt gammalt skit kommer fram. Mitt rörelsemönster är förändrat efter diskbråcken och ryggskotten. Allt vi varit med om sätter sig i kroppen. Det är tufft att fejsa sina tillkortakommanden. Jag var ju ändå helt beredd. Har gjort de här screeningarna med Jocke från STAC tidigare. Ändå, så jobbigt. Ser på kollegorna också hur tankarna börjar fara. Är det värt det här tänker jag? Jag kanske ska sluta drömma om tyngdlyftningen och nöja mig med lite mysiga motionärklasser och pilates på torsdagarna. Detta sökande efter transversus är så tröttsamt.

Åt hamburgare, grät en skvätt. Sen snöt jag mig och rotade fram balansbollen. En sak i taget.

IMG_5129.JPG

IMG_5147.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *