6 november, 2014 Elin Bjärkstedt

Man måste alltid jämföra….

…med sig själv. Och ibland med Storpetta. Min svåger Storpetta introducerade mig en gång i tiden till högintensiv träning. Jag minns när han kippade sina pullups för cirka fem år sedan och jag tänkte att mitt mål var att kunna göra några strikta. sedan slutade han med högintensiv träning och fortsatte med golf.

Nu tränar vi ihop någon gång då och då. Jag när en pervers njutning av att vara bättre än honom i allt. Det är gulligt av honom att bjuda på det. Han har varit skadad, roddat med sitt liv, sitt jobb och sina tre barn och så låter han mig få känna mig som en starking en torsdagskväll när livet (och träningen) känns lite motigt. Jag gillar honom för det. Han hatade mig en liten stund just efteråt. Men det går över.  Till nästa träningstillfälle.

IMG_5110.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *