25 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Vaknar med gladkropp

…efter åtta timmars sömn. Känner mig stark och utvilad även om näsan är blå och liksom bultar.

I går vilade jag från träningen, förutom ett pass på SÖS för Friskvårdsinspiratörerna på det enorma sjukhuset. Väldigt roligt att göra jobb i mitt eget namn igen. Vara konsult och använda mig av egna erfarenheter och se hur människor njuter av att bli sedda på den plats där dom är. Min devis är att  “alla kan faktiskt inte sjunga – men ALLA kan träna och göra kroppen glad.”

IMG_4918.JPG

Idag drar jag efter familjen till landet. Stänger ner skärmandet några dagar och försöker ägna mig åt hjärtat och hjärnan istället.

#skärmfritt

IMG_4924.PNG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *