23 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Stöp snöpligt

Med Lina på 24 fitness gymmet. Hon körde sin cirkel och jag värmde upp med tom stång. Körde lite drillar för snatch och tyckte livet var enkelt och härligt. Några byggare körde någon slags cleans med undermålig teknik men verkade glada. De gav mig några tips (“ser fint ut men var lite snabbare…”) som jag leende struntade högaktningsfullt i. Drog några powersnatch som avslutning på uppvärmningen… Och pang! Slog stången i näsan så det kom blixtrar och stjärnor och krasade i brosket. Så där låg jag med näsblodet rinnande. Var bara avsvimmad några sekunder. Fick hjälp av Lina till omklädningsrummet och ligga och vänta tills näsblodet slutat. Sen satte jag efter diskbråcken-rekord i frontböj (en stabil tvåa på 70 kg) och sen gick vi och firade med kaffe och kaka #trainlikeatant

På eftermiddagen tog jag klass. Det var mest som en present till Lanner som inför alla kunde reta mig för min blåa näsa och mina double unders.

Wod:
30 svingar 20 kg

50-40-30-20-10
Dubs och situps

30 wallballs

IMG_4906.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *