15 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Kärlek börjar oftast med bråk…

…idag har jag varit med Martin i Uppsala. Anledning var officiellt att jag skulle intervjua honom lite inför nästa nummer. Det började med att jag var hungrig. Och att Martin påstod något om Solid (jag minns inte ens vad) och jag blev skitförbannad och fräste att han alltid gör allt bäst minsann. Att Uppsala är sååå präktiga. (Klar överreaktion) Sen bjöd han på lunch och vi blev jättesams. Jag älskar att ha en kompis att bråka lite med. Och jag älskar att Martin står upp för vad han tycker och tänker om träning. Jag älskar att han är punk och kontrollfreak i samma person. Och att han är en man som hela tiden kan revidera, ta in, lyssna, tänka om och återkoppla. Det är inte så vanligt när jag tänker efter- men eftersträvansvärt. Jag lär mig alltid saker när jag hänger med M, även när vi tycker olika. Klokskap handlar mycket om självinsikt. När vi druckit jättemycket kaffe blev det träning tillsist.

Fick hjälp med min power clean, mycket bra tips. Sedan lite mysträning i 30 min.

10 min av: 6 pullups, 6 pushups och 25 dubs

3 min vila

10 min av: 200 m rodd och 9 knee 2 elbow

3 min vila

10 min av: 10 kb svingar, 10 sit ups, 20 kalorier airdyne.

En bättre dag helt enkelt!

IMG_4793.PNG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *