Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
livet outside the box | Elin Bjärkstedt
13 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

livet outside the box

Den här hösten är lite huller om buller. Och jag också. Jag har tagit beslutet att sluta som verksamhetschef på Solid. Alla som jag jobbar med och våra medlemmar har vetat det ett tag. Jag bestämde mig i somras och har förberett mitt avslut sedan dess. Det är lite annorlunda när man jobbar i ett mindre företag och dessutom är delägare och med i styrelsen. Det är också lite konstigt eftersom jag älskar Solid och människorna där. Men ibland måste man lyssna på den lilla rösten i bröstet, inte den som bullrar högst, inte tryggheten och vanan. Den lilla rösten vill ha mer tid över för vänner och familj, och den längtar efter att göra andra projekt och ta uppdrag som jag varit tvungen att tacka nej på grund av tidsbrist. Den lilla rösten vill också jobba med en annan typ av motionärer – de ovana, lite skraja, de äldre, de trötta. Och jag är så stolt och glad över det vi byggt tillsammans på Solid och vad jag som verksamhetschef lyckats skapa. Mina medarbetare kommer att ta hand om och förvalta det när jag fasar ut mig från kontoret.

Och vad ska jag göra nu? Tja, jag kan inte svara på det riktigt än. Jag är kvar ett par veckor tills den nya verksamhetschefen är på plats och jag jobbar med olika framtidsscenarion och samarbeten. Jag är glad, lite rädd, lättad och lite sorgsen i samma andetag.

Jag kommer alltid ha en del av mitt hjärta kvar på Solid, var ska man annars träna tänker jag? Och de arbetskamrater som blivit mina vänner är ju där. Det kommer bli bra det här. Och ni läsare håller tummarna för mig nu när jag ska stå på egna ben och blåsa liv i mitt eget företag Personligare Träning. – Så från verksamhetschef på Sveriges creddigaste CrossFitbox till någon slags prostituerad i träningsbranschen, kanske är jag galen- kanske är jag fantastisk. Framtiden får utvisa.

Idag är jag extra yr.

Yr ja, gjorde dagens bänk och press men bröt dagens klass efter halva eftersom jag hade migränkänning och kanske lite feber. Det är inte min stil att bryta – jag har ingen prestige på klass och kommer hellre sist än bryter, men idag gick det inte. Ska sova tio timmar och ta nya tag i morgon.

outside the Box

IMG_4762-0.PNG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

 1. Charlotta

  Yolo! Så jädrans bra gjort! Att verkligen våga ta steget fullt ut och följa den inre rösten kräver både mod och handlingskraft. Att inte veta vad som väntar runt hörnet är förvisso läskigt, men det är ju också det som är den stora tjusningen med att flyga solo (om man inte är trygghetsknarkare förstås).

  Du är en stor förebild för mig och jag ser fram emot att få följa dig på din resa mot nya mål här på bloggen. Stort lycka till!

  Hälsar,
  en snart 40-årig 2-barnsmamma, tillika nybliven träningsfantast och lyftar-wanna-be.

  • elin

   TACK! tack för de fina orden och tack för att du följer bloggen. Då följs vi åt i det nya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *