9 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Body building

Kan knappt skriva det här inlägget. Armarna är kokta. Kört bröst och rygg med Anna och Jon. Har som plan att köra lite med dom under hösten här. De är mina träningskompisar som blivit vanliga kompisar och som jag inte hunnit träffa som jag vill senaste åren. Vi är grannar och jag skaffade kort på 24/7 gymmet i stadsdelen nu när jag jobbar halvtid med Solid. Body building alltså. Nyttigt att lära sig att verkligen hitta kontakten med musklerna. Jag skojar inte- funktionella tränare som tänker rörelse har en hel del att lära där- speciellt om man inte har någon direkt träningsbakgrund. Det är inte alltid lätt att koppla på de muskler man borde under hög intensitet och då kommer skador förr eller senare om du blir tjusad av det högintensiva! Och det blir du!

Hur som- trodde att body building skulle vara lite mysigt. Mycket paus och prat. Bänka gick bra, men sedan blev det pressar på snebänk tills jag mådde illa. Axlar, dips, chins och ryggresningar…

Hoppas få hänga mycket med Anna och Jon. Kanske kör i mysbyxor nästa gång.

IMG_4701.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *