7 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Ur balans

Gick på cirkelfys på Friskis med syrran på lunchen. Det var kul att gå med syrran men ett hemskt uppvaknande att gå på cirkelfys Medelpass på friskus… Alltså, man tror man ska sopa banan med de andra deltagarna, för man är en Crossfitta från tjusiga boxen i stan, och man har varit i tv, men inte. Visst svingade jag den tyngsta kettlebellen och gjorde strikta pullups och så, men va fan, det var balansövningar (Draken) och några sidoutfallshopp på bousu-boll och jag har ingen balans! Alltså, jag skämdes. Man kan inte ha som ambition att lyfta tungt igen om man inte ens kan slå på musklerna när de behövs i oviktade övningar. Åkte till boxen och jobbade med balansboll och med denhäringa ryggkurvaturen. Lanner hånade mig men sen kunde han ju såklart inte låta bli. Det braiga med balansövningar: man blir snabbt bättre!

IMG_4675.JPG

IMG_4684.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *