Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Rulla runt! | Elin Bjärkstedt
2 oktober, 2014 Elin Bjärkstedt

Rulla runt!

Äkta makar som är sjuka är det mest provocerande jag vet.

Efter att ha läxförhört barnen och gett dom mat (medan C legat på sängen och tvingats titta på serier, antagligen halvt döende…) tog jag mod till mig och gick ner till SMAC på Åsögatan. Där håller Team Leites till i källaren.  Alla väldigt trevliga.

Det var kul. Inga pyjamasar på den här gången. Jag rullade runt med andra nybörjare och jätteduktiga fölk. Ska köpa ett klippkort och gå och rulla en gång i veckan. Jag fattar ingenting, men ändå gillar jag det.  Och när man får en van och bra partner som kan förklara vad man gör och varför är det sjukt kul.  Kramas, hålla i, göra räkan…

En söt kille med långt hår, grymma tatueringar och grönt tandskydd:

– Du fattar att det går ut på att strypa varandra va?

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *