Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
House of Förkylning | Elin Bjärkstedt
30 september, 2014 Elin Bjärkstedt

House of Förkylning

Var på Ophatlon i Uppsala i helgen. En testdag och lite tävling. Kom inte sist och hade trevligt.

IMG_4556.JPG
Var bra på konditionssaker kring 3 min, dålig på löpning.
På söndagkvällen var jag hostig och vaknade med feber igår. Två dagar har jag sovit, bakat paleomuffins (jag vet, präktigt va!) och ätit dom. Jag har läst, svarat på nödvändiga mail och tänkt på framtiden. Jag har tänkt mycket på framtiden, och så har jag sett House of Cards. Den där tv-serien kryper under skinnet på mig. Och så är jag hemskt sotis på Frank Underwoods roddmaskin som han har i serien. Hade jag en sådan i vardagsrummet skulle jag inte vara så dålig på löpningen i Ophatlon…
House of Cards förstör min nattsömn. (bara ett avsnitt till…) Förkylningen fuckar upp lite allmänt. Annars rätt glad. Bra familj och så!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *