Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fredagen | Elin Bjärkstedt
26 september, 2014 Elin Bjärkstedt

Fredagen

Som försvann. Skulle göra 1000 saker hemifrån idag men spenderade förmiddagen på Öfre Östermalm. Ibland tror jag att jag är en rich bitch född i en fattig flickas kropp. Prövade saker i kaschmir och skvätte dyra Parfymer och låtsades att jag var en uttråkad överklassfru på Östermalmshallen, och inte en egen företagare som var på väg från doktorn… Eftermiddagen fick jag jobba ikapp och medan Calle lagade mat (FLYGANDE JAKOB!!! 80-talet hälsade på!) kände jag på några veka clean n jerks inför söndagen och sedan gjorde jag 21-15-9 av thrusters och lateral burpees.

IMG_4508.JPG

Nya numret av STARK kom i brevlådan också. Fina bilder från reportaget med Nicklas Wellin som jag skrivit!

IMG_4502-0.JPG

<a href="http://

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *