Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Eller är jag förkyld? | Elin Bjärkstedt
24 september, 2014 Elin Bjärkstedt

Eller är jag förkyld?

Rodde en mil i morse för att få klarhet. Kände mig lite som en superhjälte efteråt men fick ingen klarhet om hälsotillståndet. Jämt risig liksom.

Efter en mil

IMG_4481-2.JPG

Hade tänkt att gå på boxning kl 18 men Calle ligger hemma och är sjuk. Kände efter lite extra, stannade hemma och lagade mat och jobbade lite. Nu väntar jag bara på att barnen ska sova så jag får se House of Cards. (Efter alla andra, jag vet…)

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

  1. Mikael

    Du är så bra! Gillar din kombo av diskbänksrealism och träningsliv – en sann inspiration för mitt eget crossfittande (även om det är på en mycket lägre nivå). Hoppas du klarar snuvan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *