Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Boxfys | Elin Bjärkstedt
31 augusti, 2014 Elin Bjärkstedt

Boxfys

Igår, kostym och klackar på Hanna och Olivers otroligt fina bröllop. Det var lite känslotårar, mycket skratt och en hel del vin och dans. Ni fattar. Kom hem sent med en sådan där självlysande neonpinne i frisyren och sminket lite på fel ställe. Följaktligen en seg söndag…

Klockan fyra gick Knoll och Tott och jag till Linnea boxningsklubb som ligger i vårt kvarter. Grabbarna var på introduktion och jag satt nöjd i soffan… Tills jag blev inbjuden till det efterföljande boxfyspasset på 1,5 timme. Gick hem och svidade om.

Hade kul! Det var lite gamla gubbar och unga tjejer och farsor och mest unga killar. Det är skönt att vara utanför boxen ibland. Man bara kör på. Klarade mig med hedern i behåll trots gårdagens dans på bordet…

Efteråt åt vi middag på mc Mörder. Man klarar inte allt, träna, laga middag och så. Man får vara nöjd med att killarna och jag blev genomsportade trots allt.

IMG_4104.JPG

IMG_4122-0.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *