Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fredagsstege | Elin Bjärkstedt
22 augusti, 2014 Elin Bjärkstedt

Fredagsstege

Skrivdag igen. Skrivdag är ensamt. Satte mig på Café och jobbade. Där satt även Usama Azis och såg sådär hälsosam och harmonisk ut som han alltid gör. Min bulle kändes plötsligt som en glutenbomb och inte som en bulle. Men det var en god glutenbomb!

Efter en lång dags skriv, mängder av kaffe och  några telefonintervjuer och sånt hoppade jag i shortsen för att åka till jobbet och ta en klass av Felix. (Jag gick hem för att hoppa i shortsen- det gjorde jag inte på ilCafé alltså!)

Chipper

10 hspu

20 powersnatch 27,5 kg

30 boxjumps

40 Situps

50 burpees

och så tillbaka ner igen för att avsluta där vi började med med 10 HSPU.

Perfekt fredagsträning. Hade gärna kört lite styrka också men måste få in den sista texten så att vi kan fira helg sedan. Roligt med klass. Fint att starta helgen med andra som jobbar på med sitt, fast tillsammans.

IMG_2677.JPG

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *