Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Det var den 22 dagen | Elin Bjärkstedt
22 juli, 2014 Elin Bjärkstedt

Det var den 22 dagen

Det var den 22 dagen på semestern jag vaknade halv sju och släpade ut madrassen och täcke och kuddar och sov några timmar i skuggan i trädgården, det var den 22 dagen jag sträckläste en deckare, joggade sju km och gjorde bearkomplex 5 set, 7 rep på moderata 30 kg och sedan tvättade håret i en zinkbalja. Det var på den 22 semesterdagen jag kände mig riktigt avkopplad på riktigt. Det tog alltså 22 dagar…

20140722-183641-67001357.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *